Λογότυπο ARKA WEDDING

Επικοινωνία

ARKA WEDDING

Βραδινά Ενδύματα

ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΚΟΥΛΑ
Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 17- ΓΕΡΑΚΑΣ
2106047730
6944472324
[email protected]
GPS: 38.01094,23.845439
Εικόνα προφίλ ARKA WEDDING
Η εταιρία Arka Wedding είναι αποκλειστικός εκπρόσωπος για την Ελλάδα της γνωστής εταιρίας κατασκευής νυφικών και βραδινών φορεμάτων υψηλής ποιότητας, Morilee, η οποία εδρεύει στην Νέα Υόρκη και έχει αντιπροσώπους σε όλο τον Κόσμο.

Το ότι τα βραδινά φορέματα της εταιρίας έρχονται κατ ευθείαν από την παραγωγή στην κατανάλωση, χωρίς την ύπαρξη μεσαζόντων κάνει έτσι ώστε οι τιμές των φορεμάτων με την αρίστη ποιότητα τους, να είναι και πολύ καλές .

Ο οίκος MORILEE, οι σχεδιαστές VICTORIA JANE, VENI INFANTINO, RONALD JOYCE και MADELINE GARDNER εκπροσωπούνται με αντιπροσωπευτικά τους σχέδια. Τα υλικά που ξεχωρίζουν είναι οι μουσελίνες για τις πιο αέρινες εμφανίσεις, αλλά και οι δαντέλες οι μεταξωτοί ταφτάδες με τα κεντήματα για μία υπέροχη στιγμή της ζωής σας.

Επισκεφτείτε μας στο οίκο μας, για να δείτε από κοντά τις ευφάνταστες δημιουργίες των οίκων, που θα σας γοητεύσουν.
Εδώ μπορείτε να δείτε τις τάσεις που προτείνουμε και να σας βοηθήσουμε με το έμπειρο προσωπικό μας να δοκιμάσετε και να διαλέξετε, μέσα από ένα πλούσιο αριθμό από κολακευτικά σχέδια. Περιηγηθείτε την ιστοσελίδα μας ( www.arkawedding.gr ) όπου θα δείτε τις Collections μας καθώς και τις εξαιρετικά προσιτές τιμές των φορεμάτων μας.

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς
  • Λογότυπο DEMETRIOS PHOTOGRAPHY
  • Λογότυπο VILLA MIA
  • Λογότυπο STATUS MEN'S FASHION
  • Λογότυπο AITNA CATERING
  • Λογότυπο S.V.C ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ