Λογότυπο ARKA WEDDING

Επικοινωνία

ARKA WEDDING

Νυφικά

ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΚΟΥΛΑ
Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 17 & Λ.ΚΑΤΣΩΝΗ, ΓΕΡΑΚΑΣ
2106610108
6944353817
[email protected]
GPS: 38.01094,23.845439
Εικόνα προφίλ ARKA WEDDING
Η εταιρία Arka Wedding είναι αποκλειστικός εκπρόσωπος για την Ελλάδα, της γνωστής εταιρίας κατασκευής νυφικών υψηλής ποιότητας Morilee, η οποία εδρεύει στην Νέα Υόρκη και έχει αντιπροσώπους σε όλο τον Κόσμο.

Το ότι τα νυφικά της εταιρίας έρχονται κατ ευθείαν από την παραγωγή, στην κατανάλωση, χωρίς την ύπαρξη μεσαζόντων κάνει έτσι ώστε οι τιμές των νυφικών με την αρίστη ποιότητα τους, να είναι και πολύ καλές.

Ο οίκος MORILEE, οι σχεδιαστές VICTORIA JANE, VENI INFANTINO, RONALD JOYCE, MADELINE GARDNER, SOFIA BIANCA, εκπροσωπούνται με αντιπροσωπευτικά τους σχέδια. Τα υλικά που ξεχωρίζουν είναι οι μουσελίνες για τις πιο αέρινες εμφανίσεις, αλλά και οι δαντέλες οι μεταξωτοί ταφτάδες με τα κεντήματα για την πιο υπέροχη ημέρα της ζωής σας.

Επισκεφτείτε μας στο οίκο μας, για να δείτε από κοντά τις ευφάνταστες δημιουργίες των οίκων, που θα σας γοητεύσουν.
Εδώ μπορείτε να δείτε τις τάσεις που προτείνουμε και να σας βοηθήσουμε με το έμπειρο προσωπικό μας να δοκιμάσετε και να διαλέξετε, μέσα από ένα πλούσιο αριθμό από κολακευτικά σχέδια. Περιηγηθείτε την ιστοσελίδα μας (www.arkawedding.gr) όπου θα δείτε την Collection μας καθώς και τις εξαιρετικά προσιτές τιμές των νυφικών μας.

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο ΚΡΩΠΙΑΣ ΓΗ
  • Λογότυπο ANAIS CLUB
  • Λογότυπο S.V.C ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
  • Λογότυπο AITNA CATERING
  • Λογότυπο PAPADOGAMVROS
  • Λογότυπο ΑΦΡΟΔΙΤΗ