Εικόνα προφίλ FIGURA HELENA
Στο κέντρο αισθητικής & διαιτολογίας Figura Helena, στην Ηλιούπολη, εάν είστε μέλλουσα νύφη θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα & το σώμα σας με περιποιήσεις αισθητικής, καθώς και να ολοκληρώσετε την εικόνα σας, την ημέρα του γάμου, με ένα καλαίσθητο νυφικό μακιγιάζ.
Οι νύφες καμία φορά επιθυμώντας να είναι τέλειες την μέρα του γάμου τους, νιώθουν ότι έχουν περισσότερες ανάγκες απ' ότι στη πραγματικότητα. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάτε πως είναι η δική σας special μέρα και στόχος σας πρέπει να είναι, να αναδείξετε τον εαυτό σας απλά στην καλύτερη εκδοχή του.
Στόχος μας στο Figura Helena, όταν αναλαμβάνουμε μια νύφη, είναι να δείχνετε ο εαυτός σας, αλλά πιο λαμπερή και φρέσκια. Δεν θέλουμε να βλέπετε τις φωτογραφίες του γάμου σας μερικά χρόνια αργότερα και να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας ή να έχετε «εγκλωβιστεί» στην μόδα της εποχής.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε και προτείνουμε σε μια μέλουσα νύφη είναι:
Μακιγιάζ. Το μακιγιάζ, είναι η οριστική πινελιά για την ολοκλήρωση της εικόνας της νύφης. Αφού έχουμε προετοιμάσει τον «καμβά» - επιδερμίδα σας, με τις κατάλληλες περιποιήσεις που εχουν προηγηθεί τους προηγούμενους μήνες.
Σας προτείνουμε να έρθετε για ένα δοκιμαστικό μακιγιάζ 2 - 3 μήνες πριν τον γάμο, ώστε να συζητήσουμε μαζί και να βρούμε το καταλληλότερο μακιγιάζ, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σας.
Ως τελικό αποτέλεσμα του μακιγιάζ θέλουμε η επιδερμίδα σας να δείχνει υγιής και με ξεκούραστη όψη.
Manicure - Pedicure. Για να είστε περιποιημένη από την κορυφή ως τα νύχια, 1-3 ημέρες πριν τη μεγάλη μέρα, επισκεφθείτε μας για να ολοκληρώσουμε μαζί την εμφάνιση σας, επιλέγοντας το κατάλληλο manicure και pedicure. Όποιο κι αν είναι το στυλ σας κα το ύφος που θέλετε να δώσετε στην εμφάνιση σας, ρομαντικό, μοντέρνο, πιο απλό ή γεμάτο, σε εμάς θα βρείτε τη λύση.
SPA περιποίηση σώματος (π.χ Χαλαρωτικό μασάζ, Peeling σώματος κ.α). Για όσες τυχερές δεν έχετε κάποιο αισθητικό πρόβλημα, σας προτείνουμε 2 - 3 μέρες πριν τον γάμο, να αφήσετε για λίγες ώρες τις υποχρεώσεις του γάμου σας στην άκρη και να έρθετε σ?εμάς να σας χαλαρώσουμε.
Ενυδάτωση προσώπου. Σας προτείνουμε 2 ? 3 μέρες πριν τον γάμο, να κάνετε την No 1 ενυδάτωση Super Hydradermie του Guinot (η ενυδάτωση των αστέρων). Έτσι το μακιγιάζ την μέρα του γάμου, θα «στρώσει» καλύτερα.
Περμανάντ & βαφή βλεφαρίδων. Για πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες, αλλά με φυσικό αποτέλεσμα, που θα ενισχυθεί την μέρα του γάμου με το μακιγιάζ. Για να είστε προετοιμασμένη, σας προτείνουμε να κλείσετε ένα ραντεβού 1 - 2 εβδομάδες πριν τον γάμο.
Ένα επιπλέον κέρδος είναι πως θα έχετε γυρισμένες βλεφαρίδες για 2 - 3 μήνες, οπότε θα είστε περιποιήμένη και στο ταξίδι του μέλιτος.
Μαύρισμα με αερογράφο. Όποια εποχή του χρόνου κι αν παντρεύεστε, μπορείτε να αποκτείσετε άψογο μαυρισμένο δέρμα.
Μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό μαύρισμα και με μια μόνο συνεδρία. Ιδανικά σας προτείνουμε να κάνετε 2 συνεδρίες (η 1η συνεδρία 4 μέρες πρν τον γάμο και η 2η συνεδρία 1 μέρα πριν τον γάμο).

Bachelorette party. Πρωτοτυπήστε.
Οργανώνουμε Bachelor πάρτυ για εσάς και τις φίλες σας. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία περιποιήσεων προσώπου ή σώματος και μετά να χαλαρώσετε με σαμπάνια και finger food, στον prive χώρο που διαθέτουμε.

Πόσο νωρίτερα πρέπει να ξεκινήσει μια νύφη που εκτός από μακιγιάζ, περιποίηση άκρων & μαύρισμα, θέλει να φροντίσει το πρόσωπο της ή το σώμα της;
Ένα ασφαλές χρονικό διάστημα αρχικά για να ενημερωθείτε και εφόσον υπάρχει λόγος να ξεκινήσετε κάποιες περιποιήσεις, είναι 3 μήνες πριν.
Αν επιθυμείτε να έχετε λεία και λαμπερή επιδερμίδα, εξαφανίζοντας ατέλειες (π.χ ακμή, διεσταλμένους πόρους, λιπαρότητα, πανάδες ? υπερμελαγχρώσεις, ερυθρότητα, ρυτίδες κλπ), σας προτείνουμε να κλείσετε μαζί μας ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού, ωστέ να ενημερωθείτε για ότι σας απασχολεί και να έχουμε όλο τον χρόνο, να ολοκληρώσουμε σωστά ένα πρωτόκολλο αναδόμησης της επιδερμίδας της, εάν το χρειάζεστε.
Αν ως μέλουσα νύφη επιθυμείτε να απαλλαγείτε από κάποια παραπανίσια κιλά πριν τον γάμο σας, μπορείτε να προγραμματίσετε νωρίτερα, μια επίσκεψη με την Διαιτολόγο μας, για να κάνει μια πρώτη εκτίμηση των αναγκών σας και να σας προσδιορίσει πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστείτε για να πετύχετε τον στόχο σας.
Αν πάλι θέλετε να βελτιώσετε μια τοπική εναπόθεση λίπους (π.χ «ψωμάκια», κοιλιά κ.α) ή την κυτταρίτιδα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τον στόχο σας. Διαθέτουμε όλες τις σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους τοπικού αδυνατίσματος, όπως κρυολιπόλυση, ενδοδερμικό μασάζ με βεντούζες, Hypoxi κλπ.
Για ευεξία & χαλάρωση, μπορείτε να επιλέξετε να χαλαρώσετε μόνη σας ή με τον σύντροφό σας ή γιατί όχι μαζί με τις φίλες σας, με ένα Bachelorette SPA party. Ενδεικτικά κάποιες χαλαρωτικές περιποιήσεις που θα βρείτε σ?εμάς, είναι Θαλασσοθεραπεία, Σταφυλοθεραπεία, Peeling σώματος, Χαλαρωτικό ή Λεμφικό μασάζ στο πρόσωπο και στο σώμα.

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο ΖΥΓΟΣ
  • Λογότυπο ΑΝΘΕΛΕΙΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ
  • Λογότυπο KEA VILLAS
  • Λογότυπο PHOTOMAD
  • Λογότυπο ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑ
  • Λογότυπο ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ