Λογότυπο ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Επικοινωνία

ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Κτήματα

Μαρία Καμπούρογλου
2 ΧΛΜ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ - ΚΑΛΑΜΟΥ
22950-52213
[email protected]
GPS: 38.231830,23.869960
Εικόνα προφίλ ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ
Αν για την εκδήλωσή σας αναζητάτε ένα χώρο με μοναδική αύρα, υψηλή αισθητική, εμπνευσμένη πολυτέλεια, υψηλής ποιότητας γαστρονομία και υπηρεσίες, στο Καπανδρίτι σάς περιμένει ένας μικρός επίγειος παράδεισος που αξίζει την προσοχή σας!

Η Οινότρια Γη Κώστα Λαζαρίδη ξετυλίγεται σαν δώρο μπροστά σας, σε καταπράσινο περιτύλιγμα και σας υποδέχεται σε ένα σκηνικό που δύσκολα περιγράφεται, αλλά εύκολα θαυμάζεται.

Για το καλωσόρισμα θα βρεθείτε σε ένα χώρο ιδιαίτερα προσεγμένο, με την πετρόκτιστη εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης όπου μπορείτε να τελέσετε μυστήριο γάμου ή βάπτισης, με BBQ, bar, υπαίθριο θέατρο, μουσείο κρασιού και αποσταγμάτων και ένα εξαιρετικό οινοποιείο.

Η ξενάγηση στις υπόγειες κάβες, όπου πρωταγωνιστούν η πέτρα και το ξύλο, ταξιδεύει τους επισκέπτες στη δημιουργία και στην παλαίωση του κρασιού. Η γνωριμία με τον οίνο, τα αποστάγματα και το παλαιωμένο ξίδι Aceto Botanico γίνεται μέσα από γευστικές δοκιμές και σεμινάρια οινογνωσίας από έμπειρους οινολόγους.

Η μεγαλειώδης πισίνα που απλώνεται μπροστά σας θα συμπληρώσει το ήδη θεαματικό σκηνικό, ενώ ο καταπράσινος κήπος θα βάλει την τελευταία πινελιά στο όνειρο.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Πετρόκτιστη εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης για την τέλεση μυστηρίων γάμου ή βάπτισης, υπαίθριο θέατρο, μουσείο κρασιού και αποσταγμάτων.

ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΙ
Αίθουσες 400 τ.μ, αίθουσες 200 τ.μ., αίθουσες priv?

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Όλο το χρόνο
ΩΡΑΡΙΟ: Χωρίς περιορισμό
ΠΑΡΚΙΝΓΚ: 700 θέσεων, με υποδομή και για μεγάλα πούλμαν
W.C. PERSONNEL: Ναι, με μόνιμο προσωπικό
ΠΑΡΟΧΕΣ: Οπτικοακουστικός εξοπλισμός. Γεννήτρια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Συνεδριακοί χώροι με οπτικοακουστικό εξοπλισμό
HIGHLIGHT: Εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης για την τέλεση μυστηρίων γάμου ή βάπτισης.. Ξενάγηση στις υπόγειες κάβες και γνωριμία με το κρασί και τα αποστάγματα μέσω γευστικών δοκιμών και μικρών σεμιναρίων.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Εύκολη μέσω Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: On request

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο DEMETRIOS PHOTOGRAPHY
  • Λογότυπο ΟΙΝΟΤΡΟΠΙΑ
  • Λογότυπο MARRYPOSA ROYAL EVENTS
  • Λογότυπο STATUS MEN'S FASHION
  • Λογότυπο Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς
  • Λογότυπο ΖΥΓΟΣ