Εικόνα προφίλ ΚΤΗΜΑ ΝΙΚΟΛΕΛΗ
Το "Κτήμα Νικολέλη" αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές για έναν ονειρεμένο γάμο ή για τη βάπτιση του παιδιού σας.

Αναζητώντας κτήμα για γάμο, αίθουσα δεξίωσης ή ένα κτήμα για την βάπτιση του μωρού σας, ανάμεσα στα κτήματα των βορείων προαστίων, σας προτείνουμε μία επίσκεψη στο "Κτήμα Νικολέλη" ένα κτήμα που προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα.

Θέλετε κτήμα με εκκλησία; Το εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου εντός του κτήματος μπορεί να φιλοξενήσει το δικό σας μυστήριο την ώρα που εσείς θα επιλέξετε.

Το "Κτήμα Νικολέλη" αποτελεί ένα ονειρικό σκηνικό εξωτικής ατμόσφαιρας και πολυτέλειας, ιδανικό για να δώσετε την ωραιότερη παράσταση της ζωής σας και να ζήσετε μαζί με τους καλεσμένους σας, αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης. Ο χώρος του κτήματος από μόνος του αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Η πλούσια βλάστηση του χώρου και των κήπων σε συνδυασμό με την επένδυση πέτρας και την πισίνα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική. Ο σύγχρονος εξοπλισμός, οι ηχητικές εγκαταστάσεις, ο ελεγχόμενος φωτισμός πολλών σεναρίων, το αναγνωρισμένο επίπεδο της κουζίνας μας και το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Ο χώρος μας λειτουργεί όλο το χρόνο και βρίσκεται στον άξονα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών μόλις δέκα λεπτά από την Κηφισιά. Η αίθουσα που διαθέτει το κτήμα Νικολέλη μπορεί να εξυπηρετήσει έως 400 καλεσμένους με υψηλές προδιαγραφές απόλαυσης και εξυπηρέτησης για το δικό σας ονειρεμένο γαμήλιο πάρτυ.

Μπορείτε να μας στείλετε email με την ημερομηνία και τον αριθμό των καλεσμένων σας και θα σας στείλουμε άμεσα την προσφορά μας.

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο TRU Catering Experience
  • Λογότυπο ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑ
  • Λογότυπο ΚΡΩΠΙΑΣ ΓΗ
  • Λογότυπο Αγία Ματρώνα Νέα Ερυθραία
  • Λογότυπο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ
  • Λογότυπο ESTELLE WEDDINGS