Εικόνα προφίλ ΚΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΛΙΑ
Το Κτήμα Δικαιούλια αποτελεί έναν εκπληκτικό χώρο έκτασης 13,5 στρεμμάτων, βρίσκεται στο Κορωπί, πάνω σε έναν καταπράσινο λόφο και αγναντεύει όλο τον κάμπο των Μεσογείων, ενώ η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη μέσω της Αττικής οδού ή της Λεωφόρου Βάρης Κορωπίου. Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο είναι ο επίγειος παράδεισος που ονειρεύεστε για το γάμο σας.

Το σκηνικό πραγματικά ονειρικό που μετατρέπεται σε παραμυθένιο τη νύχτα με τον φωτισμό να δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα. Η έκταση καταπράσινη, η πισίνα περιτριγυρισμένη από το πλακόστρωτο, οριοθετείται από φυτά και μπουκαμβίλιες δίνοντας το δικό της στίγμα στο χώρο, το γραφικό ποταμάκι και ο νερόμυλος με το ξύλινο γεφυράκι ξεχωρίζουν σε ομορφιά, ενώ το εκκλησάκι που βρίσκεται στο κτήμα έρχεται να συμπληρώσει το σκηνικό και να σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε στον ίδιο χώρο το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας και να ακολουθήσει αμέσως μετά η δεξίωση χωρίς άλλες μετακινήσεις.

Έχει χωρητικότητα μέχρι και 1000 ατόμων σε καθιστό γεύμα και μέχρι 2000 ατόμων σε μπουφέ, καθώς εκτείνεται σε 3 διαφορετικά επίπεδα με επιμέρους χωρητικότητες 250, 250 και 500 ατόμων (στεγασμένος χώρος) αντίστοιχα.
Το κτήμα Δικαιούλια διαθέτει και κλειστό χώρο χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικό σύστημα αυτόματα πτυσσόμενη τέντας που επιτρέπει τον χώρο να μετατρέπεται μέσα σε δύο λεπτά από ανοικτό σε κλειστό χώρο δεξίωσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Η θέα από την κλειστή αίθουσα είναι καταπληκτική και όλοι οι καλεσμένοι αισθάνονται μέρος του κτήματος αφού ο κλειστός χώρος δένει αρμονικά με το υπόλοιπο τοπίο.
Αίσθηση προκαλεί και ο γραφικός νερόμυλος με το ποταμάκι δίπλα του που ενεργοποιείται με τηλεχειριστήριο μόλις το ζευγάρι καταφθάσει στο γεφυράκι που οδηγεί στη αίθουσα.

Το Κτήμα Δικαιούλια μπορεί να φιλοξενήσει γαμήλιες δεξιώσεις και κάθε είδους κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις στους καταπράσινους κήπους του, δίπλα στην πισίνα, στο αίθριο ή κάτω από την πτυσσόμενη τέντα, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 500 άτομα και φροντίζει για την προστασία των καλεσμένων από κάθε καιρική αστάθεια. Και επειδή η διαφορά βρίσκεται στην λεπτομέρεια, οι ιδιοκτήτες έχουν φροντίσει να προστατεύονται οι καλεσμένοι σας από τον αέρα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου με τους πτυσσόμενους ανεμοφράκτες, ενώ το άνετο parking 250 θέσεων και το προσωπικό του είναι στη διάθεσή σας.

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο RADISSON BLU PARK HOTEL
  • Λογότυπο CREATIVE FRAMES
  • Λογότυπο Αγία Ματρώνα Νέα Ερυθραία
  • Λογότυπο YACHT CLUB
  • Λογότυπο ΤΟΛΗΣ CATERING
  • Λογότυπο CALEIDOSCOPIO