Λογότυπο ANIMA CLUB

Επικοινωνία

ANIMA CLUB

Κτήματα

Δέσποινα Τζαβίδα
ΛΑΚΚΑ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ
2291054001
6946814398
[email protected]
GPS: 37.740648,23.921316,1104
Εικόνα προφίλ ANIMA CLUB
Με φόντο το υπέροχο γαλάζιο του Σαρωνικού, το ANIMA CLUB είναι ο ιδανικός χώρος για κάθε είδους δεξιώσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Σε μία έκταση είκοσι στρεμμάτων, όπου το σύγχρονο design συναντά το φυσικό περιβάλλον και η πολυτέλεια την απλότητα, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που έχει ονειρευτεί για τη δική του μοναδική στιγμή.

Ο ειδυλλιακός χώρος της πισίνας, που παντρεύει με κομψότητα στοιχεία όπως την πέτρα, το ξύλο, το γκαζόν, τους φοίνικες και την μαγευτική θέα στην θάλασσα, είναι ο καταλληλότερος χώρος που θα μπορούσε να φιλοξενήσει την δεξίωση του γάμου σας αλλά και την βάπτιση του μωρού σας. Συνέδρια, επαγγελματικά δείπνα αλλά και parties μικρών και μεγάλων είναι λίγα από αυτά που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με επιτυχία στο χώρο αυτό. Κοντά σε αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό, βρίσκεται μια πραγματικά διαφορετικής αισθητικής αίθουσα με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ξεχωριστή διακόσμηση. Με το επιβλητικό μπαρ στην μία άκρη και το μίνιμαλ τζάκι στην άλλη ο χώρος αυτός πραγματικά σας δημιουργεί μια lounge διάθεση που θα αφήσει μια αξέχαστη εμπειρία στους καλεσμένους σας.

Καθημερινά, βέβαια, μπορείτε να απολαμβάνετε τις παροχές του χώρου καθώς λειτουργεί και ως club για μέλη και μη. Στην διάθεση σας επίσης είναι: 5 γήπεδα τέννις, 3 beach volley, 9x9 γήπεδο ποδοσφαίρου, παιδότοπος 2.500 τ.μ., 2 deck για παιδικά πάρτυ καθώς και μία δεύτερη εσωτερική αίθουσα που λειτουργεί και ως καφέ και εξυπηρετεί κυρίως τους αθλητικούς χώρους και τον παιδότοπο. Περιμένουμε, λοιπόν, να σας υποδεχτούμε και να σας ξεναγήσουμε στον πολυχώρο μας που σίγουρα θα γίνει η πρώτη σας επιλογή για μια ξεχωριστή δεξίωση που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο S.V.C ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
  • Λογότυπο STUDIO ALPHA
  • Λογότυπο Αγία Ματρώνα Νέα Ερυθραία
  • Λογότυπο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΒΟΥΡΛΟΣ (κατ/μα ΜΙΧΑΗΛ)
  • Λογότυπο ΚΤΗΜΑ ΝΙΚΟΛΕΛΗ
  • Λογότυπο MV FLOWERS