Λογότυπο RGB STUDIOS

Επικοινωνία

RGB STUDIOS

Φωτογραφία - Video Γάμου

ΧΑΡΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΑΚΗΣ
ΛΕΜΕΣΟΥ 14 - ΠΑΠΑΓΟΥ
2106510224
[email protected]
GPS: 37.9910403,23.7948065
Εικόνα προφίλ RGB STUDIOS
Η Εταιρεία μας με πολυετή πείρα στον χώρο των τηλεοπτικών και φωτογραφικών παραγωγών. Ένας τομέας που ειδικευόμαστε είναι ο τομέας του γάμου και της βάπτισης που μαζί με της καλλιτεχνικές σπουδές μας προσπαθούμε να έχουμε να πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Το προσωπικό μας αποτελείται από επαγγελματίες σκηνοθέτες, οπερατέρ, διευθυντές φωτογραφίας και φωτογράφους, με πολυετή πείρα στον κινηματογραφικό, τηλεοπτικό και φωτογραφικό χώρο.

Είμαστε στη διάθεση σας για μια συνάντηση , ώστε με την εμπειρία μας να συζητήσουμε ιδέες και λύσεις για την καλύτερη παρουσίαση της εκδήλωσης σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Το RGB Studios, ιδρύθηκε πριν από τριάντα χρόνια με σκοπό την κάλυψη κινηματογραφικών, τηλεοπτικών και φωτογραφικών παραγωγών. Η πείρα των 34 χρόνων, οι ειδικευμένες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές σπουδές και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας παράλληλα με την φαντασία και τη δημιουργικότητα εγγυάται ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα άκρως επαγγελματικό. Ο συνδυασμός των σκηνοθετικών μας γνώσεων με την πολυετή εμπειρία στο μοντάζ μέσα από το χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, με διάφορες ταινίες και ντοκιμαντέρ βραβευμένα σε φεστιβάλ, είναι η εγγύηση ενός άψογου αισθητικού & καλλιτεχνικού αποτελέσματος στη παράγωγη του γάμου και της βάπτισης του παιδιού σας.

Αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο PAPADOGAMVROS
  • Λογότυπο ΖΥΓΟΣ
  • Λογότυπο MARRYPOSA ROYAL EVENTS
  • Λογότυπο ΑΠΟΛΑΥΣΗ CATERING
  • Λογότυπο ATHENS ATRIUM HOTEL
  • Λογότυπο ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ