Εικόνα προφίλ TRU Catering Experience
Tru Catering Experience, η ανανεωμένη υπηρεσία εξωτερικών εκδηλώσεων από το Radisson Blu Park Hotel Athens

Το TRU Catering Experience είναι η ανανεωμένη υπηρεσία Outside Catering με την υπογραφή του Radisson Blu Park Hotel, που διαθέτει εμπειρία 40 χρόνων στο χώρο της εστίασης και των εκδηλώσεων.

Τη διεύθυνση του TRU Catering Experience ανέλαβε πρόσφατα ο Κυριάκος Ζωντανός με πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Την ομάδα του πλαισιώνουν η Βάλια Μπούρμπη στις Πωλήσεις, ο Executive Chef Γιάννης Λιόκας και ο F&B Operation Manager Τάσος Σμυρναίος.

Με ποικιλία γαστρονομικών επιλογών από ελληνική δημιουργική κουζίνα έως sushi, πρωτότυπων cocktail, διακοσμητικών, & μουσικών προτάσεων, θεματικών events, o Κυριάκος Ζωντανός μαζί με τη μεγάλη ομάδα των συνεργατών του γίνεται ο προσωπικός σας σύμβουλος, βοηθώντας στην πραγματοποίηση της εκδήλωσής σας.

Το TRU Catering Experience αναλαμβάνει εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στον δικό σας χώρο ή σε έναν από τους κορυφαίους χώρους και κτήματα με τα οποία συνεργάζεται και μπορεί να εξυπηρετήσει έως 3.000 άτομα, εντός κι εκτός Αττικής.

Η προσωπική φροντίδα, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, οι πρωτότυπες ιδέες και η γνώση των πιο απαιτητικών events συντελούν στην ολοκληρωμένη εμπειρία μιας επιτυχημένης εκδήλωσης που υπόσχεται το TRU Catering Experience.

Μερικοί από τους συνεργαζόμενους χώρους:
Ευγενίδειο Ίδρυμα, Ολυμπιακά Ακίνητα, Μέγαρο Μουσικής, Ζάππειο Μέγαρο και πολλά κτήματα & οινοποιεία στην Αττική (Κτήμα Κοκοτού, Οινοποιείο Λαζαρίδη, The Residence, κλπ.)

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο SOTIRIS PAPADIMAS WEDDING PHOTOGRAPHY
  • Λογότυπο ΚΤΗΜΑ ΛΙΑΚΟΣ
  • Λογότυπο ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ
  • Λογότυπο ΚΤΗΜΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ
  • Λογότυπο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY
  • Λογότυπο NAOS