Λογότυπο CLUB SERVICE CATERING

Επικοινωνία

CLUB SERVICE CATERING

Catering

ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ
Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 66 - ΠΙΚΕΡΜΙ
2106038040-2
[email protected]
GPS: 38.0027986,23.9437433
Εικόνα προφίλ CLUB SERVICE CATERING
Η εταιρεία Club Service Catering είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες Catering η οποία συνεχίζει την πορεία της με επιτυχία διαφυλάττοντας πάντα την παράδοση του ονόματος Floca κάτω από το οποίο εδώ και πάρα πολλά χρόνια δραστηριοποιούνταν.
Με απόλυτη συνέπεια και πραγματική αγάπη για το ποιοτικό φαγητό το Club Service Catering προσφέρει τις υπηρεσίες του στον χώρο της μαζικής εστίασης και των δεξιώσεων .

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Λεωφόρο Μαραθώνος 66 στο Πικέρμι Αττικής, οι άνθρωποι μας δημιουργούν για εσάς με γνώση και μεράκι, προσφέροντας μοναδικές γευστικές απολαύσεις με μεγάλη γκάμα menu από την ελληνική και διεθνή κουζίνα.
Τα γευστικά ταξίδια μας συμπληρώνουν και οι πρωτότυπες γλυκές δημιουργίες από την εταιρεία ΄΄Papagallino΄΄ με γλυκά εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας .
Ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας και οργάνωσης οι υπεύθυνοι του ποιοτικού ελέγχου σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας, φροντίζουν για την άψογη παρασκευή και διακίνηση των προϊόντων

Παρέχουμε την δυνατότητα κάλυψης όλου του φάσματος των επαγγελματικών εκδηλώσεων όπως coffee breaks, συνέδρια, business lunch και κοινωνικών εκδηλώσεων όπως cocktail parties, cocktail εγκαινίων και δεξιώσεις γάμου & βάπτισης.
Με οδηγούς μας το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό , το άψογο σέρβις , τον πολυτελή εξοπλισμό και δημιουργώντας νέες συνεργασίες με καταξιωμένους χώρους της αγοράς παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις υψηλής αισθητικής για την κάλυψη των δεξιώσεων .

Στους πελάτες μας συμπεριλαμβάνονται Δημόσιοι Οργανισμοί, Τράπεζες, Φαρμακευτικές, Διαφημιστικές, Εμπορικές και Ναυτιλιακές Εταιρείες στις οποίες παρέχουμε τακτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Το Club Service Catering του σήμερα με την πολυετή εμπειρία του στον τομέα του catering και με την εμπιστοσύνη που εσείς συνεχίζεται να μας προσφέρεται, εγγυάται την συνέπεια και την απόλυτη επιτυχία σε κάθε σας εκδήλωση.

H φιλοσοφία μας στηρίζεται στην Απλή Πολυτέλεια που παρέχουμε με την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας, έχοντας κύριο στόχο την μοναδικότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε δεξίωση.

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ
  • Λογότυπο ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ CATERING ΓΙΩΡΓΟΣ SPRING
  • Λογότυπο ΝΥΦΙΚΑ EVITA SPOSA
  • Λογότυπο ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ TERRA VERDE
  • Λογότυπο FEY'S STYLE
  • Λογότυπο YACHT CLUB