Εικόνα προφίλ PARTYBACHELOR
Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο bachelorette party, το γυναικείο bachelor. Αδιαμφισβήτητα, έχουμε το κλειδί ώστε η μέλλουσα νύφη και η παρέα της να περάσει μια ημέρα γεμάτη δραστηριότητες αλλά και μια βραδιά ξεχωριστή που θα τη συζητάει για μέρες. Συνεργαζόμαστε με τα πιο δημοφιλή spa resorts, με πλήρη περιποίηση για όλη την παρέα και πολλά extras. Δεν τα ανακοινώνουμε για δύο λόγους, πρώτον αυτά είναι το "δυνατό μας χαρτί" και δεύτερον, ο παράγοντας έκπληξης θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του event.

Τα μπάτσελορ πάρτυ έχουν πια ενταχθεί για τα καλά στο γενικότερο εθιμοτυπικό του γάμου. Είθισται, την τελευταία του βραδιά ως εργένης, ο γαμπρός να την περνάει με τους κολλητούς του. Έτσι, δημιουργείται η ανάγκη αυτό το πάρτυ να είναι απόλυτα προσωποποιημένο στις επιθυμίες του μέλλοντα γαμπρού. Με έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες, το πάρτυ ξεφεύγει από τα τετριμμένα και μετατρέπετε σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα ικανοποιήσει όλη την παρέα.

Επειδή στην εποχή μας, το οικονομικό κομμάτι παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, έχουμε προσφορές που θα σας σώσουν από πολλά έξοδα. Μετά από έρευνα και διαπραγμάτευση, έχουμε κλείσει πολύ καλύτερες τιμές συγκριτικά με τις αρχικές που δίνει η εκάστοτε υπηρεσία στους πελάτες.
Τέλος, μόνο ο κόπος και ο χρόνος που θα γλυτώσετε από το να το διοργανώσετε μόνοι σας, αξίζει για να το δοκιμάσετε.

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο ΚΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΛΙΑ
  • Λογότυπο ΙΠΠΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗ
  • Λογότυπο ATELIER MARINA GALANI
  • Λογότυπο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ
  • Λογότυπο CALEIDOSCOPIO
  • Λογότυπο CREATIVE FRAMES