Λογότυπο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

Επικοινωνία

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

Αίθουσες Δεξιώσεων

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ - ΠΕΧΤΕΛΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
6939051203 - 6939097739
[email protected]
GPS: 37.849265,23.938671
Εικόνα προφίλ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ
Το "Prive Loft" του "Πολυχώρου Ονείρων" αποτελεί την ιδανική πρόταση για την χειμερινή σας δεξίωση! Ξεφεύγοντας από την λογική της κλασσικής απλής αίθουσας, επιδιώκει να απογειώσει το πάρτι του γάμου σας και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας!

Tο κτίριο είναι συνολικής επιφάνειας 1.300 τ.μ.. Το ισόγειο στο οποίο πραγματοποιείται η δεξίωση είναι 650 τ.μ.. Με την είσοδό σας στο χώρο, θα αντιληφθείτε από την πρώτη στιγμή ότι θα περάσετε μοναδικά και θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας, αφού το "Prive Loft" δημιουργήθηκε με τη λογική μίας πολυτελούς βίλας, στην οποία θα μείνετε ως το πρωί διασκεδάζοντας!

Εδώ θα απολαύσετε το ποτό σας στο ξύλινο bar νερού, θα κολυμπήσετε στην θερμαινόμενη πισίνα, θα θαυμάσετε τα ιδιαίτερα έργα τέχνης από ξύλο και τα μοναδικά έπιπλα, θα ζεσταθείτε από το τζάκι και θα γευματίσετε γύρω από την ελιά που δεσπόζει στο κέντρο της αίθουσας. Στο 650 τ.μ. loft υπάρχει το δεύτερο τζάκι του χώρου, έργα τέχνης, φωτιστικά και διάφορες γωνιές για να φωτογραφηθείτε και φυσικά η master suite, η οποία διατίθεται για την προετοιμασία και την διανυκτέρευση στους νεόνυμφους.

Όσον αφορά το menu, η αποκλειστική συνεργασία μας με το catering "Πλειάδες" και η επιμέλεια των γευμάτων από την διάσημη ελληνίδα σεφ σε Ελλάδα και Γαλλία, Ντίνα Νικολάου, είναι ένας ακόμα λόγος για να διοργανώσουμε με επιτυχία και το δικό σας πάρτι γάμου!

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο FEY'S STYLE
  • Λογότυπο PANOS REKOUNIOTIS WEDDING PHOTOGRAPHY
  • Λογότυπο ARKA WEDDING
  • Λογότυπο ZOULOVITS
  • Λογότυπο RGB STUDIOS
  • Λογότυπο ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ