Λογότυπο ΟΙΝΟΤΡΟΠΙΑ

Επικοινωνία

ΟΙΝΟΤΡΟΠΙΑ

Αίθουσες Δεξιώσεων

Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 66 & ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΠΙΚΕΡΜΙ
2106914245
[email protected]
GPS: 38.0027986,23.9437433
Εικόνα προφίλ ΟΙΝΟΤΡΟΠΙΑ
Mια ιδιαίτερη εναλλακτική πρόταση για τις εκδηλώσεις σας αποτελεί ο χώρος Οινοτροπία.

Βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα στην περιοχή του Πικερμίου στο 66ο χλμ επί της Λεωφόρου Μαραθώνος και διαθέτει εύκολη πρόσβαση από την Λεωφόρο Μεσογείων ή και από την έξοδο 16 ( Ραφήνας) της Αττικής Οδού . Παρέχεται parking για την διευκόλυνση των επισκεπτών .

Πρόκειται για έναν χώρο που δημιουργήθηκε με επίκεντρο το κρασί , όπως υποδηλώνει και το όνομα του αλλά και η θεματολογία της προσεκτικά επιμελημένης διακόσμησης .

Στον κομψό εσωτερικό χώρο δεσπόζουν τα στοιχεία της πέτρας και του ξύλου και εμπνέουν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον με έντονη την αίσθηση του ρομαντισμού .

Ο εξωτερικός χώρος αποπνέει μια γήινη αύρα με τις ξύλινες πέργκολες και τα λευκά πανιά που περιβάλλονται από το πράσινο δημιουργώντας μια μικρή όαση ειδικά τους θερινούς μήνες .

Τα αρώματα και οι γεύσεις της Μεσογειακής κουζίνας σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εξυπηρέτησης που παρέχει ο χώρος τον έχουν καθιερώσει ως την ιδανική επιλογή για επαγγελματικές εκδηλώσεις αλλά και για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση όπως τον γάμο , την βάπτιση και τα parties.

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal για το γάμο σας:

  • Λογότυπο YIANIS KARAVIDAS PHOTOGRAPHY STUDIO
  • Λογότυπο S.V.C ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
  • Λογότυπο BRIDAL DE PLUS
  • Λογότυπο AITNA CATERING
  • Λογότυπο ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ
  • Λογότυπο ΚΤΗΜΑ ΑΡΓΙΘΕΑ WINERY